Mihaela ( Gheran) Palade

Sunt pasionată de psihologie, de domeniile ce țin de dezvoltarea personală și spirituală și de domeniul neuroștiințelor. Sunt căsătorită și am doi copii.
Academic, sunt doctorandă in domeniul Psihologiei Dezvoltării și Personalității cu tema: ”Modalități transofrmative ale Sinelui prin Învățarea Experiențială”, am o facultate, un master, un curs de formator și multe alte formări care au ținut în special de devenirea mea ca psiholog clinician și ca manager de resurse umane.

Sunt acreditată de Colegiul Psihologilor din România ca Psiholog Clinician Specialist, sunt Consilier psihologic individual și de grup pentru copil, cuplu si familie acreditată de Societatea Română de Psihoterapie Experiențială.

Sunt expert în Bunăstarea Copilului in familie si societate formata printr-un proiect finantat de Reprezentanta UNICEF si sustinut de DR. Philos Kary Killen cercetator principal din cadrul NOVA Institut din Norvegia.

In anul 2004 mi-am deschis un Cabinet Individual de Psihologie. In cadrul cabinetului ofer servicii de psihologie, de la evaluare și diagnosticare clinică la consiliere psihologică și dezvoltare personală și psihospirituală.

In perioada 2012-2014, în colaborare cu Fundatia Varlaam Mitropolitul, am lucrat la un proiect de cercetare în domeniul inteligentelor multiple si in special a inteligentei spirituale în vederea realizării metodei educaționale ”Varlaam Mitropolitul”.

În aceeași perioadă am fost și psihologul  Scolii “Varlaam Mitropolitul” Iasi având 80 de elevi. În cadrul acestei colaborări, am elaborat pentru fiecare elev fișa de progres cuprinzând raportul inițial de evaluare psihologică și strategia personalizată de dezvoltare, cuprinzând punctele forte ale copilului și modalități și direcții de dezvoltare ale acestuia, cu recomandări pentru cadrele didactice și părinți. De asemenea, am consiliat cadrele didactice și părinții pe probleme  și intervenții educaționale.

In parteneriat cu Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, Filiala Iasi desfasor mai multe proiecte: un curs de optimizare a personalului medical “Bucuria de A FI”, conferinte, workshop-uri, mese rotunde, cursuri etc.
Timp de 2 ani am desfasurat in Iasi, Bucuresti, Constanta si Piatra Neamt, cursul de dezvoltare personală si spirituala pentru femei „Orice femeie poate fi fericită”, co-trainer.
In parteneriat cu revista Glare derulăm un proiect intitulat Atelierul de Comunicare Creativă și în prezent derulăm un curs de imagine și reclamă personală „Fii propriul tău PR”.
Sunt trainer colaborator al firmei Development Training Consulting unde livrez un curs de Manager de Resurse Umane, certificat CNFPA, team building-uri si workshop-uri pe teme de Resurse Umane.

Aparitii in presa:
www.evenimentul.ro/rss_article/cunoasterea-misiunii-personale-si-depasirea-destinului
www.evenimentul.ro/articol/bolnavi-de-panica
www.evenimentul.ro/articol/zdruncinati-de-criza
www.evenimentul.ro/articol/truditori-la-educatie
www.evenimentul.ro/articol/sedentarismul-ne-fura-sanatatea
www.evenimentul.ro/articol/n-balon-cu-sefu
www.evenimentul.ro/articol/ghid-pentru-armonie
www.evenimentul.ro/articol/nevoia-de-seductie
www.evenimentul.ro/articol/generatia-hi5
www.evenimentul.ro/articol/carte-frumoasa-criza-te-a-ucis
www.evenimentul.ro/recommend/paznici-cu-atestat-in-unitatile-de-invatamint
www.evenimentul.ro/rss_article/angajatorilor-moldoveni-nu-le-pasa-de-sanatatea-mintala-a-subordonatilor
www.evenimentul.ro/recommend/gustul-tradarii.html
www.evenimentul.ro/articol/pina-cind-moartea-ne-va-desparti

Conferinţe şi publicaţii:

  • 2001 Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice, Facultatea de Psihologie şi Asistenţă Socială, Universitatea “Petre Andrei” Iaşi, Secţiunea Asistenţă Socială, cu lucrarea: Aplicarea interviului comprehensiv în practica de asistenţă socială”;
  • 2002 Sesiunea Jubiliară a Facultăţii de Psihologie şi Asistenţă Socială, Secţiunea  de Psihologie, cu lucrarea: “ Rolul familiei în stimularea creativităţii copiiilor”;
  • 2002 Revista Studenţească de Psihologie, Sociologie şi Asistenţă Socială “PSI” nr. 2/2002, articolul: “Interviul comprehensiv”.
  • 2003  Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice, Facultatea de Psihologie şi Asistenţă Socială, Universitatea “Petre Andrei” Iaşi, Secţiunea Pedagogie, cu lucrarea: “Analiza tranzacţională în rezolvarea şi prevenirea conflictelor pedagogice” – lucrarea premiată cu locul I;

Academia Română, Institutul de Filosofie şi Psihologie, Departamentul de Psihologie, Asociaţia Română de Psihologie Transpersonală, Secţia de cercetare ştiinţifică, Conferinţa Naţională de Psihologie Umanistă şi Transpersonală, Bucureşti, la SecţiuneaIntuiţie şi Creativitate, cu lucrarea:”Rolul familiei în stimularea creativităţii copiiilor”;

Universitatea de Vest, Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Zilele psihologiei timişorene a XI-a ediţie, Secţiunea Psihologie socială şi organizaţională cu lucrarea:”Măsurarea aptitudinii mentale generale. Adaptarea Testului pentru Evaluarea Personalului Wonderlic”.

Simpozionul Naţional de Radiestezie, lucrarea:”Factori etiopatogeni implicaţi în apariţia schizofreniei: Influenţele mediului familial în apariţia schizofreniei”, lucrare publicată în Anuarul Societăţii Române de Radiestezie şi Inforenergetică;

  •  2004 Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice, Facultatea de Psihologie şi Asistenţă Socială, Universitatea “Petre Andrei” Iaşi, Secţiunea Psihologie, cu lucrările : „Modele psihopatologice în abordarea tulburării obsesiv-compulsive”, „Prejudecata divorţului, stres contemporan?”, „Factori etiopatogeni implicaţi în apariţia schizofreniei”.
  • 2004 Secţiunea Asistenţă socială, cu lucrarea: „Asistenţa socială între cunoaştere şi experienţă”.
  • 2004  Buletin de Psihiatrie integrativă Nr 1(19) „Aplicaţii clinice ale aspectelor expresive ale desenelor proiective”, coautor Roxana Brânzei.
  • 2006 Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice, Facultatea de Psihologie şi Asistenţă Socială, Universitatea “Petre Andrei” Iaşi, Secţiunea Psihologie, cu lucrarea: „Rolul metaforei terapeutice în dezvoltarea personală a copiilor”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment